Om oss


i-Tech Machining är en traditionell, men mycket modern, mekanisk verkstad vars huvudinriktning är svarvning, fräsning, slipning, borrning, etc. Vår maskinpark består av både moderna CNC maskiner och traditionella manuella maskiner, som körs av mycket kompetenta medarbetare. Vi har en relativt hög investeringstakt vilket gör att vi har nya och moderna maskiner i vår maskinpark.

Genom att arbeta med ständiga förbättringar och testa nya metoder håller vi en hög kompetens och ligger väl framme när det gäller produktionsteknik.

Genom vårt systerbolag tillhandahåller vi även montage, både av mindre grupper och av kompletta maskiner.

Vi har en långsiktig strategi som bland annat innebär en investeringsplan med köp av en ny maskin varje år. Detta borgar för högst kvalitet och standard – både nu och i framtiden. Vi har ett väl fungerande samarbete med externa partners vilket gör att vi även kan erbjuda de flesta förekommande ytbehandlingar, plåtbearbetning samt svetsning.

Vi jobbar i de flesta material som svart, rostfritt, aluminium, plast, etc. Våra kunder finns inom olika marknadssegment, t ex förpackningsindustri, livsmedelsindustri, fordonsindustri, marinindustri, etc. Under länken referenser kan ni läsa mer om detta.

Bolaget ingår i en företagsgrupp vars moderbolag är i-Tech Solutions och systerbolaget är i-Tech Labeling. Det borgar för en stabil grund med goda resurser att utvecklas och att investera. Ni kan läsa mer om dessa bolag genom att klicka på respektive länk.